Sunday, April 15, 2007

Echoooing in my life

A fost odata ca niciodata o frumoasa cetate medievala, strabatuta de un rau mare, iar la scoala
din cetate era o clasa de liceeni mai speciala. Era cea mai buna clasa, dar avea un mare defect: era destramata. Totusi din aceasta clasa s-au remarcat doi ucenici, mai harnici si mai ambitiosi, care mai tarziu aveau sa faca cariera in domeniile lor. Primul era de fapt o "ea", una plina de energie, 
care asculta o muzica straina pentru cei din cetate, dar prin pasiunea ei a reusit sa se integreze foarte bine in societatea medievala. Avea un dar special de a atrage oamenii pe langa ea. Numele ei  era Janina, unul foarte exotic pentru acele vremuri. Cel de-al doilea ucenic era pasionat de istorie si de un joc barbatesc pe nume "fotbal". Era un baiat modest si tacut care nu prea avea treaba cu nici un coleg, dar prin rezultatele sale a stiut intotdeauna sa iasa in evidenta. El era strigat prin cetate ca Alex Stie Tot si oricine avea nevoie de un raspuns venea la el.

Dar timpul a trecut si cei 2 s-au mutat la alta cetate, una mai mare, dar la fel de frumoasa. Era ceva nou pentru ei, dar stiau ca se au unul pe altul si asa au trecut peste toate greutatile. Si incetul cu incetul s-au obisnuit cu noua cetate si au vazut cat este de frumoasa si cate posibilitati iti ofera. Atunci ei au inceput sa beneficieze de ele si intr-o zi cu soare, Alex Stie Tot a primit un mesaj de la Janina prin porumbelul lor alb, care zicea astfel: 
"Atentie, Atentie! Mare concurs, mare! Cei care stiu sa comunice cel mai bine sa isi faca o echipa de cinci cavaleri si sa se prezinte in cetatea regelui pentru selectia cea mare". 
Atunci Alex Stie Tot a stat si a meditat, si dupa 3 zile si 3 nopti grele a trimis porumbelul cel alb la Janina cu mesajul care zicea mare si tare:
"Vreau sa-i cunosc pe ceilalti cavaleri, sa mergem la cetatea regelui si sa castigam premiul
cel mare". Atunci Janina s-a grabit si a chemat cavalarii inarmati la masa rotunda. 
Si s-au intalnit cei 5 la masa rotunda si au stabilit tactica de lupta. Acela a fost momentul in care Alex Stie Tot a facut cunostiinta cu ceilalti viteji luminati Simina, Ionut si Jojo. 
Si singura de care mai auzise din popor era Jojo, despre care stia ca este pasionata de advertising
si este buna prietena cu Janina.

Si au inceput ei sa se intalneasca pe ascuns in diferite localuri, in dimineti de vreme, cand inca se facea curatenie si au pus tara la cale si dupa alte cateva intalniri si o noapte nedormita 
au finalizat planul pentru mareata comunicare. Si l-au trimis in cetatea regelui prin porumbelul 
cel alb, iar dupa o zi au primit vestea cea mare: "Joi 19 aprilie, anul lui Cristos 1007, cei 5 viteji luminati din echipa Echo sunt asteptati in fata regelui pentru a-si sustine planul". La aflarea vestii cei 5 s-au bucurat, dar apoi si-au dat seama ca numai de acuma incepe greul misiunii. Si in frunte cu Janina au inceput si s-au organizat pentru a prezenta Mariei Sale planul intr-un mod cat mai original posibil.

Si-am trecut si eu prin mareata cetate si i-am vazut castigand marele concurs si au sarbatorit 7 zile si 7 nopti si am sarbatorit cu ei si incalecai p-o sa si va spusei povestea asa.

Alex...

No comments: